Tuesday, 26 February 2013

LIPOSVELTE cream MASTIC SPA

Όσες με ακολουθείτε στη σελίδα TheKMProjects στο Facebook θα ξέρετε ότι πριν από περίπου 20 μέρες με ένα μήνα τα Mastic Spa είχαν κάνει μια εκδήλωση για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια ενεργής παρουσίας τους στον χώρο της ομορφιάς και στην καρδιά μας.


Η εκδήλωση έγινε στην Γλυφάδα στο BeeRock και παρευρέθησαν αρκετές bloggers. Εγώ πήγα με την αγαπημένη μου Νατάσα. Αλλά όλα αυτά τα ξέρετε. Φεύγοντας ο κύριος Σόδης πολύ ευγενικά για να μας ευχαριστήσει για την παρουσία μας μάς έκανε δώρο κάποια προϊόντα mastic spa. Ένα από αυτά και η κρέμα Liposvelte Mastic Spa σε σωληνάριο η συγκεκριμένη. Λόγω τις ιδιαιτερότητας του προϊόντος θεώρησα πιο σωστό να κάνω το review στο συγκεκριμένο Blog, αφού όλες (και όλοι) όσοι κάνουμε δίαιτα έχουμε μεταξύ άλλων και την έγνοια να μην "κρεμάσουμε", "πλαδαρέψουμε" κτλ ή έστω να περιορίσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού την γνωστή σε όλους μας κυταρίτιδα.


Προσωπικά ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη κρέμα και σε συνδυασμό με την δίαιτα μου ήθελα να βοηθήσω το δέρμα μου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του αδυνατίσματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια και βρίσκομαι μόλις στον πρώτο μήνα δίαιτας οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες (όπως και οι προσδοκίες). Αφενός όταν χάνει κάποιος τα πρώτα κιλά δεν περιμένει να δει θαύματα από την πρώτη εφαρμογή. Επιθυμεί όμως να βοηθήσει το σώμα του και το δέρμα του να μπει στην διαδικασία της λιποδιάλυσης.

Την κρέμα την χρησιμοποίησα από την αμέσως επόμενη μέρα. Την χρησιμοποιώ μέρα παρα μέρα μετά από το ντους ή το μπάνιο , κατά το οποίο έχω συνήθως κάνει και scrub για να βοηθήσω περισσότερο την δράση της.

Ας προχωρήσω όμως με το review και το τι μου άρεσε ή δεν μου άρεσε στην συγκεκριμένη κρέμα.

Τι μου άρεσε:

Μου άρεσε πάρα πολύ η μυρωδιά της η οποία δεν είναι πολύ έντονη αλλά είναι αρκετά ευχάριστη. Η κρέμα είναι αρκετά λεπτόρευστη και αποροφάται πολύ γρήγορα και έτσι δεν σε ενοχλει καθόλου αυτό το δυσάρεστο αίσθημα ότι κολλάς, μειονέκτημα που έχουν πολλά παρόμοια προϊόντα.  Σαν αποτέλεσμα είναι πολύ νωρίς και είμαι στην αρχή της δίαιτας (έχω χάσει περίπου 7 κιλά) και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Σαφέστατα δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα από την χρήση του πρώτου σωληναρίου, αφού η κυταρίτιδα επηρεάζεται και από την διατροφή και από το περιττό βάρος, σίγουρα όμως βοηθάει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Είναι δε ακόμα καλύτερα αν συνδυάσεις την χρήση αυτής της κρέμας και με άλλα προϊόντα αυτής της σειράς ή ακόμα καλύτερα και με ένα καλό scrub. Στα πλεονεκτήματα της θα βάλω και το γεγονός ότι είναι ένα προϊόν από μια ελληνική εταιρεία και αγαπάμε πάντα τα προϊόντα από Ελληνικές Εταιρείες.


Τι δεν μου άρεσε:

Καταρχάς, το συγκεκριμένο προϊόν δεν φαίνεται να υπάρχει στην ελληνική αγορά και στο site της εταιρείας το μόνο που βρήκα είναι άλλα προϊόντα αυτής της σειράς αλλά όχι το ίδιο. Η συσκευασία γράφει κάποια στοιχεία στα Σλάβικα και έτσι είναι αδύνατον να καταλάβω τι έχει και τι δεν έχει μέσα . Δεν καταλαβαίνω το νόημα να κυκλοφορεί κάτι στην Ελλάδα και να μην έχει στην περιγραφή τη γλώσσα της χώρας που διανέμεται. Αφού μου δόθηκε στην Ελλάδα, θα έπρεπε τουλάχιστον να γράφει Ελληνικά έστω όμως είχε Αγγλικά κι έτσι μπόρεσα να διαβάσω τα συστατικά του. Θερμή παράκληση λοιπόν αν είναι εφικτό να γραφτούν στα Ελληνικά τα συστατικά. Επίσης, θεωρώ ότι ενδεχομένως τα προϊόντα της σειράς αυτής θα μπορούσαν να έχουν λίγο χαμηλότερη τιμή. Για την δική μου τσέπη τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή η τιμή είναι λίγο τσιμπιμένη. Και δεν μιλώ μόνο για τα Mastic Spa αλλά για όλα τα αντίστοιχα προϊόντα φαρμακείου. Όσον αφορά την συγκεκριμένη σειρά μπορείτε ευτυχώς να την προμηθευτείτε φθηνότερα εκμεταλλευόμενες κάποια από τις προσφορές που τόσο συχνά βάζουν στα Mastic Spa και έτσι όλες εμείς οι κοινές θνητές μπορούμε να αγοράσουμε ότι αγαπάμε.

Τι θα κάνω;

Είναι ένα προϊόν που αν βρω σίγουρα θα ξανα- αγοράσω, γιατί μου άρεσε που εστω κι αν έχω πολύ έντονο πρόβλημα, βοηθάει στην καταπολέμηση της κυταρίτιδας αλλά επιπλέον στεγνώνει και πάρα πολύ γρήγορα, σε σύγκριση πάντα με όσα άλλα έχω δοκιμάσει και κάνουν παρόμοια δουλειά αλλά αργούν να στεγνώσουν. Το θέμα μου προσωπικά είναι η τιμή, οπότε θα επιλέξω να το πάρω όταν μπορώ σε προσφορά.

Αυτή είναι η ειλικρινής μου άποψη για το συγκεκριμένο προϊόν. Ελπίζω να σας βοήθησε αρκετά σε περίπτωση που θα θέλατε να το δοκιμάσετε. Αν το έχετε δοκιμάσει θα ήθελα και την δική σας γνώμη οπότε περιμένω τα σχόλια σας.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της σειράς βρήκα το ακόλουθο βιντεάκι. το θυμάστε;
http://www.youtube.com/watch?v=7njC75m6YBw

Advertisement

2 comments:

  1. Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη κρέμα. Πιστεύω πως βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Θα περιμένω, όμως, κι εγώ κάποια προσφορά για να την αγοράσω ξανά.

    ReplyDelete
  2. Την κρέμα δεν την έχω βαλή μου την έδωσε μια φιλί μου και θέλω να την βάλω στην κοιλιά μου πως θα την βαλο

    ReplyDelete