Tuesday 2 June 2015

Alo Drink Review - Εναλλακτικός χυμός με Αλόη

 Ήρθαν στα χέρια μου λίγο πριν το Πάσχα και άρχισα αμέσως να τα δοκιμάζω. Με ξάφνιασαν από την πρώτη γουλιά. 
Πρόκειται για  100% φυσικό προϊόν με πραγματικά κομμάτια αλόης. Ναι καλά διάβασες, με πραγματικά κομματάκια αλόης. Και αυτό είναι νομίζω το χαρακτηριστικό του που θα σε κάνει ή να το λατρέψεις ή να το μισήσεις. Εγώ το λάτρεψα, όπως και ο σύζυγος. Η μαμά μου ψάχνει να τα βρει σε σουπερ μάρκετ της περιοχής της. Είναι όμως λίγο περίεργο να πίνεις ένα χυμό με κομματάκια αλόης. Ή μήπως όχι;




Αν είσαι από αυτούς που περνάνε από το σουρωτήρι και το χυμό πορτοκαλιού αυτός ο χυμός δεν είναι για σένα. Αν πάλι σου αρέσει αυτό το διαφορετικό, το +Alo Drink είναι η καλύτερη εναλλακτική που έχεις για ένα πιο υγιεινό χυμό, πραγματικό θησαυρό για σένα. 

Δεν ξέρω για σένα εγώ την αλόη την έχω στον κήπο (ή στην βεράντα) και την χρησιμοποιώ για εγκάυματα ή όταν χρειάζομαι επιπλέον ενυδάτωση. Κι όμως, το ζελέ της αλόης πίνεται.  Η αλόη είναι άλλωστε ένα φυτό το οποίο χρησιμοποιούν οι άνθρωποι , για τις θεραπευτικές του ικανότητες από 5000 χρόνια. Το ζελέ από τα φύλλα του αποτελείται από 97% νερό και είναι πόσιμο, προσφέροντας στον οργανισμό πάρα πολλά οφέλη.

Με την αλόη βοηθάτε πολύ τον οργανισμό σας στην διαχείριση του βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα. Βοηθά στη χώνεψη και στην καλή λειτουργία του εντέρου. Για αυτό άλλωστε το λάτρεψε και η μαμά μου. Καθαρίζει το συκώτι και βοηθάει στον μεταβολισμό. Γενικά βοηθά στην διατήρηση μιας υγιούς ισορροπημένης εντερικής χλωρίδας, καθώς βελτιώνει την ποιότητα του βλενογόννου και των τοιχωμάτων του παχέως εντέρου. 

Η αλόη περιέχει πάνω από 200 ενεργά θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, βιταμίνη Α, συμπλεγμα βιταμινών Β, C, E και φολικό οξύ και νιασίνη. Είναι εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών συστατικών , απαραίτητων αμινοξέων , λιπαρών οξέων , ενζύμων , πολυσακχαριτών και μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηορς, κάλιο, μαγνήσιο κα. Περιέχει φυτικές στερόλες, με αντισηπτικές , αναλγητικές και παυσίπονες ιδιότητες.


Προσωπικά ξεχώρισα το Alo Comfort , που συνδυάζει την αλόη βέρα με το καρπούζι και το ροδάκινο. Λάτρεψα το Alo Enrich , που συνδυάζει αλόη και αντιοξειδωτικά κράνμπερι με ρόδι. Λατρεύω τα κράνμπερι επομένως ήταν φυσικό. Δεν είμαι φαν του Mangο ωστόσο δοκίμασα το Alo Allure . Προσωπικά δεν θα το αναζητήσω πάλι , αλλά άρεσε στον άντρα μου.  Ουδέτερο σε γεύση ήταν το Exposed, το ήπια παγωμένο και μου άρεσε που είχε την γλυκιά γεύση από το μέλι. 

Τα Alo Drinks εχουν μικρή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ακατέργαστη από ζαχαροκάλαμο. Δεν περιέχουν τεχνητές γεύσεις , χρώματα και συντηρητικά, ούτε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. 

Στην Ελλάδα θα το βρείτε από την εταιρεία Medella σε επιλεγμένα φαρμακεία και βιολογικά καταστήματα καθώς και σε σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος & Carrefour, Hondos Center (Γλυφάδα, Ομόνοι, Θεσσαλονίκη) και στο Attika Care Lab (Αττική και Θεσσαλονίκη).


Διάβασε ακόμα:


The KM Projects
Not just another beauty blog

No comments:

Post a Comment