Friday, 31 July 2015

Αγαπημένη Συνταγή της εβδομάδας: ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΥΖΙ







Κλασσικό πιάτο διαίτης και προσωπικό αγαπημένο είναι η ψητή γαλοπούλα με ρύζι

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΥΖΙ
  • 240 gr Γαλοπούλα ψητή (χωρίς πέτσα)
  • 60 gr Ρύζι βρασμένο
Σαλάτα:

  • 100 gr Αγγούρι
  • 300 gr Ντομάτες 
  • 18 gr Ελαιόλαδο (3,5 κουταλάκια) 
  • 35 gr Ψωμί ολικής άλεσης
Φρούτο:
  • 300 gr Πεπόνι

Εκτέλεση


1. Πλένετε την ωμή γαλοπούλα και αφαιρείτε το ορατό λίπος και την πέτσα της. 

2. Βάζετε τη γαλοπούλα σε ταψί, προσθέτετε νερό, φρέσκο χυμό λεμονιού, αλάτι και τα μπαχαρικά που επιθυμείτε και την αφήνετε να ψηθεί στο φούρνο. Όσο η γαλοπούλα ψήνετε, βράζετε το ρύζι.


Ενέργεια: 759 kcal
Λίπος: 25,7 gr (30%)
Πρωτεΐνες: 78,7 gr (40%)
Υδατάνθρακες: 57,6 gr (30%)

Διάβασε ακόμα:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Advertisement