Κλασσικό και αγαπημένο φαγητό ίσως μάλιστα και λίγο "δαιμονοποιημένο" όσον αφορά την δίαιτα. Τι λέτε; Πάμε να το φτιάξουμε;
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΑΝΕΣΤΡΑ
- 200 gr Μοσχάρι ψαχνό, βρασμένο
- 150 gr Μανέστρα μαγειρεμένη
- 400 gr μανέστρα χοντρή, ωμή
- 300 gr ντομάτες
- 40 gr ελαιόλαδο (8 κουταλάκια)
Ποσότητα μαγειρεμένου φαγητού 1300gr
Σαλάτα:
Ανά μερίδα:
- 100 gr Αγγούρι
- 200 gr Ντομάτες
- 10 gr Ελαιόλαδο (2 κουταλάκια)
- 150 gr Κεράσια
Εκτέλεση
1. Πλένετε το ωμό κρέας μοσχαριού και αφαιρείτε το ορατό λίπος του.
2. Πολτοποιείτε τις ντομάτες.
3. Βράζετε το κρέας με τα μπαχαρικά που επιθυμείτε.
4. Όταν το κρέας έχει σχεδόν βράσει προσθέτετε νερό αν χρειάζεται, τις πολτοποιημένες ντομάτες, αλάτι και όποιο άλλο μπαχαρικό επιθυμείτε και αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση.
Τελευταία προσθέτετε στην κατσαρόλα τη μανέστρα και το ελαιόλαδο.
Μυστικό: Μην χρησιμοποιείτε πελτέ ή έτοιμες ψιλοκομμένες ντομάτες
Ανά μερίδα:
Ενέργεια: 749 kcal
Λίπος: 24,9 gr (30%)
Πρωτεΐνες: 73,2 gr (39%)
Υδατάνθρακες: 60,4 gr (32%)
Διάβασε ακόμα:
- Κι όμως η Σούζυ παίζει και να μην έτρωγε
- Κοτόπουλο ψητό με τηγανιτές πατάτες
- Έκανα ατασθαλείες
- 1η φάση - The Harcombe diet
The KM Projects
Not just another beauty blog
No comments:
Post a Comment