Tuesday 8 January 2013

Τι έφαγα σήμερα...

Ξεκίνησα το πρωινό μου με ένα μπωλ με βρώμη σε νερό με κανέλα. Η αλήθεια είναι ότι επειδή ήταν η πρώτη μέρα δεν πεινούσα και πολύ (είχε προηγηθεί και  η γιορτή του Γιάννη και είχαμε φάει καλά.) Μόλις έφτασα στο γραφείο έφτιαξα και ένα ωραιότατο τσάι Roibos που δεν έχει τεϊνη.
 
 Ενδιάμεσα έφαγα ένα καροτάκι.

Στην συνέχεια για μεσημεριανό στο γραφείο επειδή δεν ήθελα να βαρύνω έφαγα μια τεράστια σαλάτα που έφτιαξα με ένα ολόκληρο μαρούλι και φρέσκο κρεμμυδάκι και 1 τόνο σε νερό. Έβαλα όσο ελαιόλαδο πίστευα ότι χρειαζόταν για την σαλάτα (μην ανησυχείτε δεν την παπάριασα στο λάδι).



Το απογευματάκι άρχισε η πείνα ... κι επειδή είχα χρόνο μέχρι να φύγω για το σπίτι έφαγα ένα γιαούρτι Όλυμπος πνοή, που είναι το αγαπημένο μου και με κράτησε μέχρι την ώρα του βραδυνού.

Το βράδυ έφαγα μια υπέροχη ομελέτα με 2 αυγα (όχι που θα μου γλίτωνε).

Εσείς τι φάγατε σήμερα;




The KM Projects
Not just another beauty blog


8 comments:

  1. Μπράβο Κατερίνα, και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου!
    Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά μου. Χρειάστηκε βέβαια να χάσω 6, γιατί ήταν τα παραπάνω απο τα κλασσικά μου, και αυτά που νιώθω άνετα.
    Νομίζω το πιο σημαντικό βήμα είναι να πάρεις την απόφαση. Οταν την πάρεις, όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

    Οταν λοιπόν άρχισα να προσέχω , έκοψα το βραδυνό. Το βαρύ δηλαδή. Ετρωγα συνήθως μια φρουτοσαλάτα, με λίγο μέλι και κανέλα, και λίγο λίγο, ήρθα στα μέτρα μου!

    Καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
  2. όλα τα λες πολυ καλα!!! καλη συνεχεια στην προσπάθεια σου!!!
    p.s ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!!!
    Σματς σμουτς

    ReplyDelete
  3. Kαι γω ξεκινησα!3η μέρα σήμερα καλα παω το έχω παρει ζεστά!Και εγώ ομελετίτσα θα φάω το βράδυ!.Φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κράτα γερά! Το έχω πάρει κι εγώ ζεστά το θέμα. Αν χρειαστείς οτιδήποτε, ακόμα κι αν είναι να εκφράσεις απλώς την πείνα σου εδώ είμαι εγώ ;)

      Delete
  4. Γεια σου Κατερίνα, κι εγώ χτες ξεκίνησα, ακολουθώ πρόγραμμα μεσογειακής διατροφής γιατί αυτό εφαρμόζω και στην οικογένεια. Προσωπικά, δεν τρώω καθόλου ψωμί και καθόλου ζάχαρη για πιο άμεσα αποτελέσματα, επίσης σταμάτησα να τσιμπολογώ ενδιάμεσα. Καλή μας συνέχεια...

    ReplyDelete
  5. καλη δυναμη στη διατροφη σου!

    :)

    ReplyDelete
  6. Καλή συνέχεια!!!
    xxx

    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ReplyDelete