Thursday 3 January 2013

1o Post - New Year - New Resolutions

Σας καλωσορίζω στο νέο μου Blog. Στο συγκεκριμένο blog θα ασχολούμαι αποκλειστικά με θέματα υγείας και διατροφής αλλά και άσκησης. Όχι όμως σαν ενημέρωση blogger. Όχι . Πήρα επιτέλους την μεγάλη απόφαση. Ξεκινάω δίαιτα. Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Και σας θέλω κοντά μου για να με στηρίξετε στην προσπάθεια μου αυτή.

Γιατί τώρα;

Προσπάθησα ελάχιστες φορές να κάνω δίαιτα.Το παραδέχομαι. Δεν έχω προσπαθήσει πραγματικά. Αλλά θεωρώ ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό. Αφενός το κακό παράγινε και έχω πάρει πάρα πολλά κιλά. Αφετέρου, τώρα αισθάνομαι αρκετά δυνατή για να προχωρήσω σε αυτή την διαδικασία. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για μένα. Επειδή όμως έχω κι έναν αντρούλη που τον λένε Γιάννη, μέχρι την γιορτή του είναι δύσκολο να μπω σε αυτή την διαδικασία με τόσα τραπεζώματα που έπονται αυτής.

Γιατί σε blog; 

Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι θα χρειαστώ την δέσμευση ενός blog και την υποστήριξη σας. Σας καλώ να συμμετέχετε αν θέλετε στην διαδικασία αυτή και να αλληλοϋποστηριζόμαστε όσο καιρό πεινάμε ;) Μπορείτε να μου στείλετε δίαιτες και συμβουλές αλλά και προτάσεις για Posts. Μαζί πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Καλή Αρχή λοιπόν....



The KM Projects
Not just another beauty blog


8 comments:

  1. Καλή αρχή Κατερινάκιιι! Και στο νέο blog και στην προσπάθειά σου! Λέω να σου κάνω συντροφιά στη δίαιτα,χιχι..! Πόσο θέλω να αδυνατίσω!!!! Aλλά όταν περιτριγυρίζεσαι από άτομα που τρώνε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μερίδες και δεν παίρνουν γραμμάριο, παρασύρεσαι :(

    φιλάκιααα :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Ο άντρας μου είχε κάνει εγχείρηση και έβαλε δαχτυλίδι, εγώ δεν θέλω τέτοια πράγματα θα κάνω δίαιτα. Ωστόσο, εκείνος τρώει τα πάντα και αδυνατίζει!!!! πφφφφφφ και αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί αυτός μπορεί να φάει πίτσα μια μέρα και να είναι καλά ενώ εγώ δεν μπορώ. Και πάλι όμως προτιμώ την δίαιτα από το χειρουργείο.

      Delete
  2. Καλοριζικο το καινουριο blog! Σε νιωθω, καθως ειμαι κι εγω στη ιδια κατασταση, σου ευχομαι καλη αρχη και επιζω να γινεις η εμπνευση μου και να ακολουθησω κι εγω το παραδειγμα σου!!

    ReplyDelete
  3. Καλή αρχή σου εύχομαι!!!I' m your new follower!!!
    Δεν έχω πρόβλημα κιλών ... το πρόβλημα το μεγάλο μου είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να κάνω γυμναστική και μετά την εγκυμοσύνη έχω αρχίσει και κάνω κυτταρίτιδα στα γνωστά, επίμαχα σημεία. Αν έχεις να προτείνεις κάτι ... :)
    Kisses
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  4. Καλή αρχή σου εύχομαι!!! Αν καταφέρω να το πάρω απόφαση θα σε ακολουθήσω κι εγώ!!! Παρ όλ αυτά στηρίζω την προσπάθειά σου!!! Btw αν θες βάλε κ την επιλογή follow by email... :)

    ReplyDelete
  5. Καλή αρχή εύχομαι, θέλω κι εγώ να χάσω περίπου 10 κιλά θα σε ακολουθήσω και θα σε στηρίξω, μ'αρέσει η ιδέα σου...

    ReplyDelete
  6. Καλημέρα και καλή χρονιά Κατερινάκι!Θα ξεκινησουμε παρέα εγώ αποφάσισα να ξεκινησω δίαιτα,δεν πάει άλλο!Ολη μου την ζωή ήμουνα αδύνατη και μετά που γέννησα τον γιο μου αφέθηκα εντελώς.Ίσως το είχα ανάγκη,να αφεθώ.Τώρα όμως δεν μ αρέσει καθόλου,νιώθω ότι σέρνω πάνω μου κάτι το οποίο δεν μου ανήκει.Τα παραπάνω κιλά!!θέλω να μπορώ να φοράω ότι θέλω,να νιώθω καλά και πάνω από ολα το κάνω για την υγεία μου.Οπότε θα έχω και γω κάποιον συντροφιά.Καλή μας αρχή.Η ιδέα σου είναι σούπερ!

    ReplyDelete